GYAKRAN ISMÉTEL KÉRDÉSEK

1. Mi a zsúr menete?

Az ünnepeltet és a szüleit a zsúr megkezdése elött 5 maximum 10 perccel hamarabb tudjuk beengedni. Az animátor és az arcfestő  szívesen segít az ételek, italok behordásában illetve a kínálótálakba való kihelyezésben ha megkérik őket. 

A belépéskor a cipőt mindenkinek le kell venni és a vátócipő használata kötelező! A vendégek érkezéskor megkapják a világítós karkötőket. Az animátor elmondja és ismerteti a szabályokat illetve, hogy mi vár az ünneplő seregre.

A terembe belépve már a meseszép UV fénnyel megvilágított terem várja a vendégeket. A zsúr megkezdése után kb 15- 20 perccel felkapcsolódnak a disco lámpák is. A disco lámpák felkapcsolása után szintén 15-20 perc múlva jön egy kis vattacukor illatú füst ami megfesti a fényeket. Természetesen a füst nem ártalmas. A füst után 15- 20 perccel később bekapcsol a lézer efekt gép is ami szintén emeli a buli hangulatát. 

 Az animátor táncos zenés játékokat játszik a gyerekekkel de engedünk teret a gyermekeknek, hogy a saját kis világukkal és fantáziájukkal megéljék, átéljék a pillanatot. Amennyiben nagyon felpörögnének a gyerekek az animátor több játékot játszat velük és ez történik akkor is ha netalán lankadna a buli hangulat.Eközben az arc és test festés folyamatosan zajlik. 

A tortázást érdemes a zsúr közepére időzíteni de mivel itt minden úgy történik ahogy az ünnepelt és szüleik szeretnék így ezt önök is eldönthetik, hogy mikor tortázzunk.A tortázás után ajándékozás következik.


2. Milyen ételt és italt lehet bevinni?

Bármilyen étel, rágcsálnivaló és ital behozható. Illetve rendelni is lehet akár pizzát vagy bármit amit szeretnének. 

3. Tudnak e ételt,italt vagy tortát biztosítani?

Ételről, italról és tortáról önöknek kell gondoskodniuk. Ebben sajnos nem tudunk segíteni

4. Kell-e váltócipőt hozni?

Igen nálunk kötelező a váltócipő használata a gyermekeknek és a szülőknek is és erre kérjük hívják fel a vendégeik figyelmét !!!

5. Mit tartalmaz az ár?

A terem használatát 12 gyermek esetén

* Van lehetőség további gyermekeket hozni, de ebben az esetben előzetes egyeztetés szükséges és plusz költséggel jár

* 1 fő Animátort (aki a gyermekekkel mókás, táncos, zenés játékokat játszik)

* 1 fő Profi arcfestőt (korlátlan arc és testfestés professzionális és bőrbarát uv fényben világító festékekkel minden vendégnek)

* Ajándék az ünnepeltnek

* Uv fényben világító játékok használata (labdák, nudlik, szemüvegek, karikák, parókák, szoknyák,angyalszárnyak stb...)

* Szülinapi teríték (eldobható tányér, pohár, szalvéta, villa, uv fényben világító szívószál) alap esetben a zsúr ára 14 terítéket tartalmaz. További teríték kérhető 500 ft/ db áron

* 20 db uv fényben világító lufit

* Személyenként 2db világítós karkötő ( gyermekeknek és az ünnepelt szüleinek )

* Rágógumi illatú füstgép használata ami életre kelti a fényeket (egészségre nem ártalmas)

* Lézer show (professzionális lézergép)

* Effektgépek használatát ( 10 db professzionális fényeffekt)

* Buborékfújó

* Exkluzív születésnapi meghívó sablont

* Zenelejátszó használatát

* Zeneválogatásunkat

* Kínálótálak, tortavágókés, tortalapát biztosítása

* Hűtőszekrény használat

* Wifi használat

* Az előkészítést, terítés stb.... és a buli végén a takarítást is mi végezzük :)

6. Szülők is ott maradhatnak?

Az ünnepelt szülein kívül maximum még 4 szülő tartózkodhat a helyszínen. A tánctéren azok a szülők akik aktívan részt vennének a zsúrban ( táncolnak, játszanak, buliznak) bent lehetnek de akik csak beszélgetnének  ők kint a társalgóban tudják megvárni a gyermekeket.

7. Mik találhatók a környéken?

A környéken található pizzéria ( Don Pepe) ,  a  cukrázda (Sütizz) , Etele pláza illetve az Alle és az Eleven center. Azok a szülők akik nem szeretnének ott maradni a zsúron ezeken a helyeken addig kellemesen el tudják tölteni az időt nyugiban a gyermekek nélkül :)

8. A plusz meghívottakat mikor kell kifizetni?

A plusz meghívottakat a 12 főn felül mindíg a helyszínen a pontos összeggel kiszámolva kell kifizetni készpénzben. Ez azért va így mert mindíg a helyszínen derül ki, hogy ki az aki tényleg el tudott jönni és ki az aki nem.

9. Mit ne felejtsek megkérdezni, mondani a meghívottaknak?

A legfontosabb kérdés, hogy van e epilepsziás a meghívottak között. A villogó fények kiválthatnak epilepsziás rohamot ezért nekik nem ajánlott eljöni de természetesen megtartható a buli csak abban az esetben nem kapcsoljuk be a disco lámpákat csak az uv lámpák égnek.

Váltócipőt hozzanak magukkal még a szülők is. A szülők lábzsákban is bejöhetnek.

Érdemes neon színű vagy fehér ruhába jönni hozzánk .

A füstgépből kiáramló füst nem ártalmas az egészségre!

10. Mi a foglalás menete?

Miután felvette velünk a kapcsolatot szükséges, hogy írjon nekünk egy email-t.

Az email- ben kérjük írja meg, hogy  ki az ünnepelt, mennyi idős, melyik csomagot választották, illetve mennyi főre számíthatunk. 

Továbbá az email-ben szerepelnie kell egy számlázási névnek és címnek. Miután az email-t visszaigazoltuk kérjük két napon belül utalják el a teljes összeget. Az összeg beérkezése után a számlát email-ben küldjük el önöknek. Amennyiben az összeg nem érkezik meg két napon belül a foglalást töröljük.

11. Mikor érvényes a foglalásom?

A foglalás akkor válik véglegessé ha mi azt email-ben megerősítettük, hogy rögzítésre került és ha a válasz email-től számított két napon belül a teljes összeget elutalják a számlaszámunkra. Ellenkező esetben a foglalást öröljük. Amennyiben nem kapna tőlünk válasz email- t kérjük vegyék fel velünk telefonon a kapcsolatot.

12. Lemondási Feltételek

A születésnapi zsúr kezdete előtt 2 héttel ( 14 nap) a zsúr díjmentesen lemondható, a teljes összeg visszautalásra kerül. Amennyiben a lemondás 14 napon belül történik a foglalás 50%-át tudjuk visszautalni. a járulékos költségek miatt. A foglalási összeg elutalásával ezen feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek.